Прехрамбена технологија и безбедност хране – мастер

Izborni Popup
  Шифра Назив предмета  Семестар Статус предмета   Остали часови ЕСПБ
Часови активне наставе
П В ДОН
ПРВА ГОДИНА
Зимски семетар
1 2Т001 Стручна пракса 1 О 0 0 0 6 5
2 2Т017 Обрада и презентација експерименталних података 1 О 2 2 0   5
3 2Т042 Развој прехрамбених производа 1 О 3 0 2 5
4 2Т043 Метаболизам индустријских микроорганизама 1 O 2 0 2   5
5 Изборни блок 1 1 И 2 0 1   5
6 Изборни блок 2 1 И 2 0-1 1-2   5
Летњи семетар
7 Изборни блок 3 2 И 2 0 2   5
8 Изборни блок 4 2 И 2 0 2   5
9 Изборни блок 5 2 И 2 0-2 0   5
10 2Т002 Завршни рад-Студијско истраживачки рад 2 O 2 0 2   5
11 2Т003 Завршни рад 2 O 2 0 2   10

Изборни блок 2

1 2Т011 Процена утицаја на животну средину 2 1 1
2 2Т009 Фармацеутска биотехнологија 2 0 2
3 2Т046 Биотрансформације 2 0 2

Изборни блок 3

1 2Т047 Производња фунционалне хране 2 0 2
2 2Т048 Пробиотици и стартер културе 2 0 2

Изборни блок 4

1 2Т049 Прерада и својство хране 2 0 2
2 2Т050 Ензими у прехрамбеној индустрији 2 0 2

Изборни блок 5

1 2Т015 Примена софтвера у процесном инжењерству 2 2 0
2 2Т016 Пословно комуницирање 2 0 0

Изборни блок 6

34 1Т040 Амбалажа и паковање 7 И 4
34 1Т041 Заштита животне средине 7 И 4

Изборни блок 7

35 1Т042 Технологија природних произвида 7 И 6
35 1Т043 Пројектовање технолошких процеса 7 И 6

Изборни блок 8

39 1Т046 Методе испитивања полимера 8 И 5
39 1Т047 Технологија воде 8 И 5