Прехрамбена технологија и безбедност хране

Izborni Popup
  Шифра Назив предмета  Семестар Статус предмета   Остали часови ЕСПБ
Часови активне наставе
П В ДОН
ПРВА ГОДИНА
Зимски семетар
1 1Т001 Математика I 1 O 2 2 0   6
2 1Т003 Физика I 1 O 2 1 1   6
3 1Т002 Информатика и рачунарске комуникације 1 O 3 1 1   7
4 1Т004 Енглески језик I 1 O 2 1 0   5
5 1Т008 Општа хемија 1 O 2 1 1   6
Летњи семетар
6 1Т009 Математика II 2 O 2 2 0   6
7 1Т002 Неорганска хемија 2 O 2 0 2   6
8 1Т117 Основи прехрамбене технологије 2 O 2 1 1   6
9 1Т014 Основи машинства 2 O 2 2 0   6
10 1Т118 Општа микробиологија 2 O 2 0 2   6
ДРУГА ГОДИНА
Зимски семетар
11 1Т005 Енглески језик II 3 O 2 2 0   6
12 1Т015 Термодинамика 3 O 3 2 0   6
13 1Т016 Аналитичка хемија 3 O 2 0.4 1.6   6
14 1Т017 Органска хемија I 3 O 3 0 2   6
15 Изборни блок 3 O 2 0 2   6
Летњи семетар
16 1Т006 Основи инжeњерске статистике 4 O 2 2 0   5
17 1Т019 Физичка хемија 4 O 3 1 2   7
18 1Т031 Биохемија 4 O 3 0 3   7
19 1Т119 Микробиологија хране 4 O 2 0 2   6
20 1Т120 Исхрана људи 4 O 2 0 1   5
ТРЕЋА ГОДИНА
Зимски семетар
21 1Т024 Механичке операције 5 O 3 2.6 0.4   6
22 1Т121 Биопроцесно инжењерство 5 O 3 2 1   6
23 1Т122 Конзервисање хране 5 O 2 0 0   4
24 1Т040 Амбалажа и паковање 5 O 3 0.53 0.47   4
25 Изборни блок 5 O 2 0 2   6
26 Изборни блок 5 O 2 0 2   4
Летњи семетар
27 1Т030 Топлотне и дифузионе операције 6 O 3 2.8 0.2   6
28 1Т033 Технологија микробних метаболита 6 O 2 0 2   5
29 1Т127 Токсикологија хране 6 O 2 0 1   3
30 Изборни блок 6 O 2 0 2   5
31 Изборни блок 6 O 2 0 2   6
32 Изборни блок 6 O 2 0 2   5
ЧЕТВРТА ГОДИНА
Зимски семетар
33 1Т131 Сензорна анализа хране 7 O 3 1 2   6
34 1Т043 Пројектовање технолошких процеса 7 O 3 2 0   6
35 1Т130 Биопроцеси у заштити околине 7 O 3 2 0   7
36 Изборни блок 7 O 2 0 2   6
37 1Т154 Стручна пракса 7 О 0 0 0   5
Летњи семетар
38 1Т007 Организација производње 8 O 4 0 0   5
39 1Т134 Ензимско инжењерство/td> 8 O 3 0 2   5
40 Изборни блок 8 O 2 0 2   5
41 1Т155 Завршни рад – истраживачки рад 8 O 0 0 0 10 5
42 1Т156 Завршни рад 8 O 0 0 0   10

Изборни блок 2

25 1Т123 Технологија млека и млечних производа 5 И 6
25 1Т124 Технологија воћа и поврћа 5 И 6

Изборни блок 3

26 1Т125 Квалитет и безбедност хране 5 И 4
26 1Т126 Ризици у производњи хране 5 И 4

Изборни блок 4

30 1Т034 Аутоматско управљање процесима 6 И 5
30 1Т034 Процесна опрема 6 И 5

Изборни блок 5

31 1Т023 Дијететски суплементи 6 И 6
31 1Т035 Лековито и зачинско биље 6 И 6

Изборни блок 6

32 1Т128 Технологија вина и јаких алкохолних пића 6 И 5
32 1Т129 Технологија слада и пива 6 И 5
32 1Т047 Технологија воде 6 И 5

Изборни блок 7

36 1Т132 Технологија меса 7 И 6
36 1Т133 Технологија дувана 7 И 6

Изборни блок 8

40 1Т135 Технологија жита и брашна 8 И 5
40 1Т136 Технологија угљених хидрата и кондиторских производа 8 И 5